BJK - Kabataş Vakfı Okulları

Eğitim Felsefemiz

Eğitimin en temel amaçlarından biri çocuklarımızın ve gençlerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak ve onları bugünden geleceğe hazırlamaktır.

BJK – Kabataş Vakfı Okulları olarak, tüm kadromuzla, sağlıklı yarınlar ve bütüncül gelişim için akademik ve sosyal iş birliğini önemsiyor, içinde yaşadığı tüm çevreyi zenginleştirecek ve geliştirecek bir ekosistemi temsil ediyoruz.

Nitelikli eğitim, erişilebilir yönetim ve paydaş katılımcılığını ön plana çıkararak; Atatürk ilkelerine bağlı, önce iyi insan ve iyi yurttaş, farkındalığı yüksek, saygı gören, saygı gösteren, güvenilir ve adil bakış açısına sahip bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

BJK – Kabataş Vakfı Okulları olarak bize özgü Değer Temelli, Tematik, Bütünsel Eğitim Modelimiz ile anaokulundan liseye kadar öğrencilerimizi; yurttaşlık, sanat, bilim ve teknoloji, yaşam becerileri, çevre, spor, yabancı dil, müzik, ulusal ve uluslararası ölçümleme, davranış ve değerler eğitimi ile yarına emin adımlarla hazırlıyoruz.